Buffetten
bij Hole19

Hole19XL Buffet

Koude gerechten
Tomaten salade met Tonijn, ei ui en olijven.
Vitello Tonato, dun gesneden kalfsvlees met tonijn mayonaise.
Geitenkaas salade met honing, Balsamico en noten.
Ciabatta en boerenlandbrood, Tapenades en kruidenboter.
Warme gerechten
Gestoofde vis soorten op spinazie en Hollandaise met kaas gegratineerd
Gegrilde Dorade filet met pittige tomatensaus
Varkenshaas medaillons met een romige Roquefortsaus
Boueff Bourguigonne, rundvlees met mee gegaarde bourgondisch garnituur
Geserveerd met Pommes Frites, rijst, gemengde salade en groenten Ratatouille

Nagerecht buffet, diversen ijstaarten, merengue, bavarois en vers fruit

Mediteranee Buffet

Tomaten salade met Tonijn, ei ui en olijven.
Geitenkaas salade met honing, Balsamico en noten.
Tzaziki, Griekse Yoghurt met Komkommer dille en knoflook
Ciabatta en boerenlandbrood, Tapenades en kruidenboter.
Serrano ham met meloen.
Vitello Tonato, dun gesneden kalfsvlees met tonijn mayonaise.
Albondigas con salsa de tomate, pittige gehaktballetjes in tomatensaus.
Penne in roomsaus
Gepelde Gamba’s gewokt in knoflook en olijfolie.
Gegrilde Aubergines
Calamaris, gefrituurde inktvisringentjes. 

Oosters Buffet

Nasi Bami rijst
Roerbak ei met garnalen
Gewokte Indische visschotel
Indische gekruide ribbetjes
Oosterse runder stoof
Saté met saus en kroepoek
Kippenbouten in santensaus
Pittige Boontjes
Komkommer in zuur, atjar sambals

Hole19 Buffet

Kabeljauwfilet met rode pestosaus
Zalmmootjes met witte wijnsaus
Varkenshaas medaillons in champignon roomsaus
Kleine dikbilbiefstukjes peper saus
Geserveerd met Pommes Frites, Pommes gratin en gemengde salades.